A csúcskategóriás készülék fejlesztésének részleteiről az óriáscég egyik alkalmazottja mesélt el részleteket.

Izraeli szakemberek bevonásával készülnek az Apple legújabb okostelefonjának piacra dobására – írta a Jewish Telegraphic Agency. A részletekről nemrég a Business Insidernek mesélt a vállalat egyik munkatársa, akinek állítása szerint jelenleg a cég izraeli irodájában, Herzlyija városában dolgoznak az iPhone 8 fejlesztésén.

A névtelenül nyilatkozó alkalmazott információit egyelőre nem erősítette meg az óriásvállalat, de az izraeli szakemberek köztudottan eddig is nagy szerepet játszottak az Apple termékfejlesztésében. Tim Cook, az Apple vezérigazgatója nemrég arról beszélt, hogy közel 800 alkalmazott dolgozik a herzliyai irodában – amit az Apple második legnagyobb kutató és fejlesztő irodájaként tartanak számon a világon. Haifában szintén központot tart fent a vállalat, megközelítőleg 200 alkalmazottat foglalkoztatva.

Az Apple-rajongók örömére a médiának nyilatkozó szakember néhány részletet is elárult a cég következő „nagydobásáról”. Úgy tűnik, a vállalat legújabb terméke az iPhone 7s elnevezés helyett iPhone 8 néven kerül majd a nyilvánosság elé, és jelentős különbségeket tartogat az előző modellekhez képest.

zsido.com

 

Kép forrása: lcimag.com