Éppen az izraeli holokauszt emléknapon született lánya Éjtán Shnerb rabbinak és feleségének, Sirának. A házaspár nyolc hónappal ezelőtt veszítette el 17 éves lányát, Rinát, amikor a somroni Dolev település mellett kirándulva egy arab terroristák által telepített bomba robbant fel a lány halálát okozva.

A merényletben az apa és egyik fia is súlyosan megsebesült. Az öt elkövetőt Rámállában tartóztatta le nem sokkal később az Izraeli Hadsereg. Mindannyian a Népi Front Palesztina Felszabadításáért (PFLP) nevű, az EU intézményeibe is bejáratos, marxista terrorszervezet tagjai voltak.

 „Hallottam az imádságodat, láttam könnyeidet; íme, én meggyógyítlak” – idézték az Örökkévaló szavait Hizkijáhu királyhoz (2Királyok 20:5) a szülők gyermekük világrajövetele után. „Nagy boldogsággal és a Teremtő iránt érzett hálával örömmel jelentjük, hogy lányunk született” – közölték.

„Sem a nácik sem az átkozott terroristák nem győzhetnek le bennünket. Továbbra is erős hittel élünk és új életet hozunk erre a világra” – utaltak az éppen zajló holokauszt emléknapra a szülők.

zsido.com

Forrás: Arutz7