Az évekkel ezelőtti esetről most mesélt el részleteket a sztárénekes menedzsere.

Eddig nem ismert történetet mesélt el a nyilvánosság előtt Justin Bieber menedzsere, Scooter Braun egy olyan Izrael-barát rendezvényen, ahol a „Béke nagykövete” díjat vette át. A világhírű sztár munkatársa arról a találkozásról mondott el részleteket, amelyen Biebert bemutatta zsidó származású nagymamájának.

Braun az eseményen személyes történetet osztott meg holokauszt túlélő nagyszüleiről is. Mint kiderült, nagypapája a dachaui, nagymamája pedig auschwitzi koncentrációs tábor borzalmain ment keresztül a második világháború idején. A menedzser beszámolója szerint nagymamája máig megőrizte életerős és optimista karakterét, és hamar megkedvelte Biebert, akit 2011-ben egy Tel-Aviv-i koncert során mutattak be neki. Az akkor tinédzserkorú sztár tiszteletét kifejezve színpadra is hívta az időskorú hölgyet.

Az énekes ügyeit intéző férfi Bieber izraeli látogatásának más részleteit is felidézte. Elárulta, hogy a sztárt a nagymamája a Jad Vasem Holokauszt Emlékmúzeumba is elkísérte, ahol összekarolva tekintették meg a kiállítást.

 

zsido.com

 

 

 

 

 

 

 

Megszakítás