Ha elnyeri tetszését, Meghan Markle akár Inbal Dror ruhakölteményében is tündökölhet esküvője napján.

Sajtóhírek szerint Inbal Dror izraeli divattervezőtől is kapott menyasszonyi ruhaterveket Meghan Markle. Harry herceg és kedvese novemberben jelentették be eljegyzésüket, esküvőjük időpontját a következő év május 19-ére tűztek ki.

A nagy napról szóló bejelentés óta folyamatosak a találgatások az esemény részleteivel kapcsolatban, így nem meglepő, hogy az esküvő egyik legfontosabb kelléke, a ruha is az érdeklődés központjába került. Bár Kate Middleton és Diana hercegnő ruhatervezőjének kiléte kizárólag az esküvőjük előtti hetekben derült ki, úgy tűnik, az amerikai származású Markle esetében más lehet a helyzet – olvasható a The Times of Israel honlapján.

Az izraeli divattervező részéről is megerősítették a hírt, és a dizájner képviselője elárulta: „Inbal Drort valóban arra kérték, hogy küldjön ruha terveket Meghan Markle számára – miután világszerte számos híresség számára készített már ruhákat a múltban – így Beyoncénak, valamint Donald Trump amerikai elnök menyének is”.

Dror a Tel Aviv-i Shenkar Divatművészeti Akadémián végzett, és ruháit többek között a különleges csipkék teszik ismertté.

zsido.com

Kép forrása: The Times of Israel