A Right Cup nevű találmány készítői forradalmasíthatják az egészséges folyadékbevitel gyakorlatát.

Egy új izraeli innovációnak köszönhetően mostantól ízfokozók és más mesterséges anyagok nélkül azok is könnyen és egészségesen pótolhatják a szükséges folyadékmennyiséget, akik nem kedvelik a víz természetes ízét.

A Right Cup névre keresztelt pohár alakú készüléket úgy alakították ki, hogy különleges ízt és illatot bocsásson ki magából és ezáltal az agyban olyan érzést keltsen, mintha víz helyett gyümölcsitalt fogyasztanánk – hozzáadott cukor, tartósítószer vagy bármilyen más kalóriatartalmú anyag nélkül. Az izraeli fejlesztők leírása szerint a lényeg abban rejlik, hogy a fogyasztó az orrához közel emeli a poharat, így könnyen „be tudja csapni” az ott elhelyezkedő, érzékelésért felelős központot.

rihgt_cup_mukodese

A termék ötletgazdái pár napja az interneten is népszerűsíteni kezdték terméküket az Indiegogo nevű oldalon keresztül, ahol 50 000 $-t szerettek volna összegyűjteni a találmány piacra dobásához, azonban céljaikat hamar felülmúlták az innováció támogatói, így már több mint 100 000 $-t sikerült összegyűjteniük – olvasható a Ynetnews oldalán.

zsido.com

 

Képek forrása: ynetnews.com

Megszakítás