Több mint egy órán keresztül rohangált egy bank irodaépületében egy szökött bika a közép-izraeli Lod városában hétfő reggel. Az állat nemcsak a járókelőket, de az épületben dolgozókat is jól megrémisztette, mielőtt tulajdonosai elfogták volna – írja az index.
 

🟢or keren on Twitter: “הבוקר בלוד נכנס שור לעמדת העו”ש בבנק לאומי כנראה התעצבן שמעלים שוב את הריביות בבנקים היום🐃🐃🐃 pic.twitter.com/7PyUeij4Yb / Twitter”

הבוקר בלוד נכנס שור לעמדת העו”ש בבנק לאומי כנראה התעצבן שמעלים שוב את הריביות בבנקים היום🐃🐃🐃 pic.twitter.com/7PyUeij4Yb

A helyi sajtó szerint senki sem sérült meg az incidensben, azonban az irodaház parkolójában több autó is megrongálódott.

 

Daniel Sugarman on Twitter: “Some trader at an Israeli bank (Leumi in Lod) clearly took the concept of a “bull market” a bit too seriously. pic.twitter.com/Jlrd6ZY22A / Twitter”

Some trader at an Israeli bank (Leumi in Lod) clearly took the concept of a “bull market” a bit too seriously. pic.twitter.com/Jlrd6ZY22A

 

A bekerítésről készült videón jól látható, hogy az állat üldözés közben többször is elcsúszik az iroda fényes padlóján. A bank közleményében azt írta, a hatóságokat és az állategészségügyi szolgálatot is értesítették az eset miatt, személyi sérülést azonban nem okozott az állat.

 

Elsétált a halál elől a tehén, majd lecsúszott egy vízi csúszdán

A brazil tehén meglépett a vágóhídról, majd elment egy aquaparkba megünnepelni az életet.