1% – Az adomány adómentes

EMIH technikai szám: 1287
Chábád Lubavics Zsidó Nevelési és Oktatási alapítvány adószám: 19663038-1-42

A tett a lényeg

SEGÍTSE KARITATÍV MUNKÁNKAT ADÓJA EGYHÁZI 1%-ÁVAL!

 

„Ne keményítsd meg szívedet és ne zárd el a kezedet szűkölködő testvéredtől.”
5Mózes 15:7

A zsidó vallás tanítása szerint a legnagyobb jótett mások megsegítése. Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) megalakulása óta, jótékonykodik, adományoz, segít, hiszen Tórai előírás a segítségnyújtás egyetemes parancsa.

Megalakulásunk óta betegeknek, időseknek, fogyatékkal élőknek, valamint hátrányos helyzetűeknek és hajléktalanoknak segítünk – nemre, korra és származásra való tekintet nélkül. Legnagyobb büszkeségünk a Weiss Manfréd Népkonyha a magyar adózók tavalyi egyházi 1% felajánlásaiból valósulhatott meg. Tapasztalatunk szerint az ételosztás hatalmas segítséget jelent a rászorulóknak, ezért összesen naponta 2500 adag meleg étellel tudjuk segíteni a hátrányos helyzetűeket a Baross utcai és a Murányi utcai népkonyhánkon. Így 2018-ban, fél év alatt több mint 320 000 adag meleg ételt osztottunk ki.

Felajánlásával segítse szervezetünk tevékenységét, hogy 2019-ben is elérjük célunkat: 1 000 000 adag meleg étel szétosztása a rászorulók között.

Támogassa az EMIH Szeretetszolgálatának karitatív munkáját SZJA egyházi 1%-ának felajánlásával, töltse ki az alábbi felajánló nyilatkozatot. 

Az adó 1% feladásáról minden információ itt! 

Az adó 1% felajánló nyilatkozat letölthető innen PDF-ben.

SZJA 1% rendelkező nyilatkozat

  • A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező, a többi opcionális.
  • Amennyiben szeretné, hogy az első kedvezményezetti körbe tartozó szervezet a későbbiekben felvegye Önnel a kapcsolatot, kérjük, adja meg postai vagy elektronikus címét.
  • Az adózó postai levelezési címe:

  • Küldés emailben