Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) fotópályázatot hirdet Az én Hanukám címen.

A fotópályázat fővédnöke Benda Iván, fotóművész.

 

A pályázat célja: A pályázata célja, hogy a készült fotók segítségével megmutassuk a Hanuka szépségét, a fény és a csoda fontosságát a zsidó vallásban.

 

A pályázatra benyújtható képek

 • a fotóknak a fenti témát kell bemutatniuk dokumentatív vagy kreatív módon

 • egy pályázó maximum 3 képpel pályázhat. A pályázatra önálló fotók vagy egy darab 3 képből álló fotósorozat is benyújtható.

 • utómunka és fotómanipuláció megengedett

 • a képek formai követelményei:

  • jpg formátum

  • 300 dpi felbontás

  • a kép elnevezése: alkotó neve_kép vagy a sorozat címe

   • sorozatok esetén, amennyiben a képek címe azonos, kérjük a képeket a címben számmal megkülönböztetni egymástól, különösen, ha a képek sorrendje is fontos.

  • a benyújtott képek harmadik fél szerzői és egyéb jogait nem sérthetik, a pályázat benyújtásával a pályázó elismeri, hogy a képek a saját alkotásai, azok eredetijével, tulajdonjogával és felhasználói jogával egyedül ő rendelkezik, a képek használatával kapcsolatban harmadik személynek semmilyen jogosultsága nincs, azok bemutatása semmilyen szerzői vagy egyéb jogot nem sért. Amennyiben harmadik fél ilyen igénnyel jelentkezik annak minden erkölcsi, anyagi és jogi következménye a pályázót terheli.

 

A pályázat benyújtásának módja:

A képeket online kell eljuttatni a posta@zsido.com címre, az email szövegében egyértelmű jeligével vagy névvel ellátva. A pályázaton a részvétel ingyenes.

 

A pályázat benyújtásának határideje:

2018. november 18. éjfél

A határidő után érkezett vagy a kiírásnak nem megfelelő pályázatokat a versenyből kizárják.

 

A pályázat menete:

A megadott email címre érkezett fotókat a szervezők feltöltik a zsido.com facebook-oldalon található galériába, majd az ott szereplő képekre szavazhatnak a felhasználók a lájk gomb megnyomásával. Egy felhasználó több képre is szavazhat.

A közönségszavazás vége: 2018. november 25. éjfél

 

A pályázat értékelése, nyeremények:

A tíz, legtöbb lájkot begyűjtő kép nyeri el a kiállítás lehetőségét, illetve a beérkezett képek közül egy alkotás különdíjban részesül, melyet a fotópályázat fővédnöke, Benda Iván fotóművész választ ki.

A kiállítás helyszíne a Nyugati téri Hanuka ünnepség színhelye. A nyertes képek a 8 napos ünnep ideje alatt láthatók a helyszínen 2018. december 2.-9. között, valamint elérhetők a zsido.com Facebook-oldalon a galériában.   

A pályázat első helyezettje 70000 Ft értékű repülőjegy-vouchert nyer az El Al Izraeli Légitársaság jóvóltából, a második helyezett egy Mádi hétvégét kap ajándékba, a harmadik legtöbb szavazatot elért pályázó pedig két főre szóló vacsora-vouchert kap a Carmel Kóser Étterem felajánlása révén.

Megszakítás