Újra együtt csúszunk!

Ötödik alkalommal rendezik meg az EMIH családi sítáborát. Az úti cél idén is Ausztria, azon belül a muraui Kreischberg sí­pálya, ami 42 kilométeres pá­lyarendszerrel várja a síelni vá­gyókat. A helyszín különösen al­kalmas a snowboardosoknak is, széles pályáival és Free-style park­jával.

A családi tábornak a többszörösen díjazott síparadicsom egyik pályaszállása ad otthont. A szállás 60 fő befogadására alkalmas, és a helyek gyorsan betelnek, mert nagyon népszerű a program. A De Capo hotelt a sítábor hetére kikóserolják, így helyben főzött, glatt kóser ellátást tudnak nyújtani a résztvevőknek.

„A tábornak már saját hagyományai és visszatérő résztvevői vannak.” – meséli Szilánk Zsuzsa, a program ötletgazdája és szervezője – „Van olyan család, akiknek ez a síelés ad lehetőséget arra, hogy az izraeli, a német és a magyar rokonok összegyűljenek évente egyszer egy közös programra.”

A sítáborba kisbabáktól a nagyszülőkig mindenkit várnak, itt minden korosztály megtalálja a társaságát. A síeléssel töltött nap után közös programokhoz lehet csatlakozni, Köves Slomó rabbi és Megyeri András Jonatán izgalmas, interaktív óráin a zsidóság korábban nem ismert részeibe lehet bepillantani. „A tábor különlegessége a közösen ünnepelt sábesz, melyre a résztvevők, ha szeretnék, maguk készíthetik el bárcheszeiket.

A december 21-27. között megrendezett családi sítábor ára felnőtteknek 150 ezer, gyerekeknek 110 ezer forint, mely a szállást és a teljes glatt kóser ellátást foglalja magába. A helyszínen több magyar oktató is dolgozik, így igény esetén síoktatáson is részt lehet venni és felszerelés kölcsönzésére is van lehetőség.

 

Jelentkezés és további

információ Szilánk Zsuzsánál: 

+36 30 160 9703

 

szilank.zsuzsa@zsido.com

 

  • Küldés emailben