Miskolc Klezmer Band premier koncert

2017. június 29-én 18 órakor kerül megrendezésre Magyarország legújabb klezmer együttesének, a Miskolc Klezmer Bandnek a bemutatkozó nagy koncertje Miskolcon a Népkerti Vigadóban.

Észak-Magyarország, az egykori csodarabbik lakhelye, hatalmas – és aktív zsidó közösségek színtere.

Miskolc, ahol a Chabad az elmúlt közel egy évben rengeteg programot szervezett, ahol kialakult egy olyan közösség, akik örömmel jönnek össze és hallgatnak előadásokat, beszélgetnek és barátkoznak. Ahol Fuchs Yehoshua rabbi és családja mindent megtesznek azért, hogy a zsidó emberek tudják gyakorolni vallásukat.

Miskolc, ahol érdemes klezmer együttest alapítani, hisz az emberek szomjasak erre a zenei stílusra. Hisz temperamentumos, energikus, ugyanakkor szentimentális. Ez a Miskolc Klezmer Band mottója! Legyünk energikusak, temperamentumosak, de ugyanakkor hassunk az emberek érzelmeire.

2017. június 29-én, szeretettel várunk Mindenkit, akik szeretnének egy picit betekintést nyerni a legnépszerűbb klezmer muzsikákba, akik szeretnének részt venni egy olyan estén, ahol elfelejthetik a hétköznapok problémáit és tartalmas kikapcsolódásra vágynak!

A koncert ingyenes, hisz a programot egy EFOP pályázat támogatja, így előregisztráció szükséges, mely lehetővé teszi a programon való részvételt! Email címen és telefonon lehet regisztrálni a következő elérhetőségeken:

Email: miskolc@zsido.com telefonszám: +36 30 960 59 38

  • Küldés emailben